Monday, May 27, 2013

Video nga Rusia që bëri gjithë botën të lotojë, vetëm për dy ditë e kanë parë 3.000.000 njerëz!

RusiMë shumë se 3 milionë njerëz e kanë parë brenda dy ditëve videon pesë minutëshe prodhim rusë “Positive compilation of Russian dash cams”.
Është një koleksion videosh të xhiruara nga amator nëpër rrugët e Rusisë marrë nga realiteti i jetës.
Video ka qëllim këshillues dhe pasqyron anën pozitive të jetës, solidaritetin dhe bamirësinë e aq më shumë dashurinë që i mungon kaq shumë kësaj bote