Sunday, May 26, 2013

Ylli dhe historia e partneres së maturës


lli Limani është një prej këngëtarëve më të sukseshëm që kanë dalë nga emisioni i talentëve të këndimit “The Voice Of Albania”. Ai ka arritur mjaft popullaritet edhe me këngën e tij “Lart Mbi Yje”.
Përveç se në  karrierë muzikore, këto sukeses atij i kanë ndihmuar edhe në raport me të tjerët.
Limani, nxënës i gjimnazit "Sami Frashëri" në Prishtinë (gjenerata 2010/2011 - 2012/2013), falë muzikës, ka festuar maturën në krah me partneren e zgjedhur vite më parë.
“Në klasën e dhjetë I kam thenë se nëse do të kem një vidoeklip dhe pak sukses gjatë dy viteve të ardhshme të shkolles së mesme, ajo do të jetë partnerja ime e mbrëmjes së matures. Prandja, ja ku është, Arbenita e këndshm”, ka shkruar këngëtari i ri në rrjete sociale, historinë me partneren e mbrëmjes së maturës.