Tuesday, May 28, 2013

Fotoja e Ronaldinhos, shqetësuese

xxxYlli brazilian, Ronaldinho i ka shqetësuar fansat e tij pasi ka publikuar një foto në rrjetet sociale. Dinho tregoj një pjesë të fytyrës të mbuluar me fashë pas një lëndimi që ka pësuar.
“Kam pësuar një goditje pas së cilës kam shkuar te mjeku. Unë tani jam mirë dhe më e keqja ka kaluar” është sqaruar Ronaldinho.