Monday, May 27, 2013

Eric Abidal largohet nga Barcelona

abidalEric Abidal lë Barcelonën 6 vjetësh. Mbrojtësi francez, i cili luftoi dhe fitoi kundër kancerit të mëlqisë, ndërsa do të komunikoj vendimin e tij të ejtën e ardhshme në një conference të përbashkët shtypi me presidentin Sandro Rossel. Syniimi i  Abidal të cilit kontrata do ti skadoj me 30 qershor është të vazhdojë të luajë për një apo dy sezone tjera.