Friday, May 31, 2013

10 gjerat me te cmendura te shpikura nga japonezet

Paisje per te thare manikyrin.Thjesht vendos gishtat poshte tubave dhe shtyp pompen si ne foto, e cila nxjerr ajer.

Paisje per te thare manikyrin.Thjesht vendos gishtat poshte tubave dhe shtyp pompen si ne foto, e cila nxjerr ajer.