Sunday, May 26, 2013

Ja Cila Është Studentja Më E Bukur Në Balkan

35
Sonja Zekikj eshte nje nga 25 vajzave më të bukura në Ballkan, sipas zgjedhjes së Choice Dzhentlmens. Ne vendosëm për të paraqitur vetëm për shkak se.
Ajo është studente në Fakultetin e Ekonomisë në Sarajevë.
Ajo është një model, dhe konsideron se ajo ka hyrë në zgjedhjen e 25 vajzave më të bukura në Ballkan vetëm mund të ndihmojë për të ndërtuar karrierë të suksesshme më tej …