Sunday, May 12, 2013

Kim Kardashian nuk dëgjon kritikët e saj

kimi
Ylli shtatzënë televiziv, Kim Kardashian, ka thënë se ajo nuk i dëgjon fare kritikët e modës për zgjedhjet që ajo i bën.
Bukuroshja e cila është në muajin e nëntë të shtatzënisë së saj të parë me reperin dhe të dashurin e saj Kanye Ëest, ka tërhequr vëmendje të lartë mediale me zgjedhjet që po i bën ajo.
“Unë mendoj se nuk kam nevojë të rrethoj veten me mendime negative për veten. Unë definitivisht po i shmangi komentet negative për mua. Thjesht, nuk ia vlen që të merrem me kritikët”, është shprehur Kim.