Sunday, May 19, 2013

Pamjet që tronditën gjithkënd! Nuk është as dymuajshe…! (Video)

Sa këndshëm mund të jetë për një engjëll vetëm dymuajshe të ndjejë papritur presionin e tre njerëzve mbi kokë?!Sigurisht që aspak këndshëm, e aq më shumë kur një bebushe e vogël i nënshtrohet një procedure të tillë. Dhe padyshim dhimbja që ata i shkaktuan….! Por, nëna e kësaj engjëlli të vogël, u detyrua t’i kërkojë falje! A e dini përse?Pamje