Saturday, May 11, 2013

Ski hedhje spektakolare nga 30 veta(VIDEO)

Në Malin Saint-Sauveur, në Cuebec (Kanada) 30 skiatorë kanë dashur ta mbyllin në mënyrën më të bukur të mundshme sezonin dimëror. Nërresht dhe të kapur dorë për dore 30 skiatorët kanë kryer një kërcim spektakolar, por edhe shumë të rrezikshëm. Me këtë rast ata kanë thyer edhe rekordin e vitit 1970 ku kishin marrë pjesë 19 persona.