Wednesday, May 22, 2013

Zajmina reklamon pjeset e trupit (FOTO)

Nuk menduam ne karakterin e saj njerezor, por i referohemi kesaj fotoje te cilen kengetarja Zajmina Vasjari e ka postuar ne rrjetin social. Nuk i shihet fytyra fare,  nje deshtim fotografik apo jo! Mbase ka dashur me shume te reklamoj kembet seksi para pasqyres tek Elona Balaj, ku ajo po rregullohej per diten e fundit te xhirimit, te shtunden e kaluar. Ndersa, se shpejti pritet qe klipi i saj “ushtarak” te lancohet ne televizonin BBF dhe ne internet.