Sunday, May 19, 2013

Shikoni si e Degjeneroi Genta djaloshin që i preku Pra panicen…

Genta Ismajli skandalizoi ne nje koncert te saj nje djalosh i cili duke kenduar i preku prapanicen.
Ajo e irrituar beri qe djaloshi te turperohet dhe te shahet ne mes te turmes te cilet po e shikonin performancen e saj.

SHIKONI ME LARTE TE GJITHE SKENEN CFAR NDODH