Sunday, May 12, 2013

Qeni qan në varrin e pronares (Video)

qeniShikojeni një video prekëse të qenit që vuan për pronaren e vdekur.
Marrëdhënia në mes të qenve dhe pronarëve të tyre mund të jetë aq e fortë, sa që qentë mund të vuajnë deri në fund të jetës së tyre për pronarët e vdekur.
Shembulli më i njohur i besnikërisë së tillë është Hachiko, qeni i cili deri në çastet e fundit ka pritur që pronari i vdekur të shfaqet në stacionin hekurudhor Shibuya të Tokios. Hachikos në këtë stacion ia kanë ngritur një monument, ndërsa janë xhiruar edhe dy filma për të.


KLIKO ME LARTE PER TA PARE VIDEON.