Monday, June 17, 2013

7 vendet e braktisura më të frikshme në planet

ishulli-i-kukullaveEshtra njerëzore të përdorura si dekorim, kukulla pa kokë të varura pemëve, një repart vdekjeje, një ishull i vetmuar në mes të detit janë disa nga vendet më të frikshme në planet, të cilat janë krejtësisht të braktisura dhe mbartin histori fatk

Ishulli Hashima: Nagasaki, Japoni

 Ishulli Hashima: Nagasaki, Japoni

Ishulli i Kukullave: Liqeni Teshuilo, Meksikë

Ishulli i Kukullave: Liqeni Teshuilo, Meksikë