Wednesday, June 19, 2013

Adelina Tahiri, preferoj të vishem me tanga në plazh

7a43da5fe52ad0a9d28153ac2d7ad4f4Këngëtarja shkupjane Adelina Tahiri në një intervistë për një portal maqedonas ka folur për karierën e saj por edhe për jetën private.

Adelina u bë e famshme për publikun maqedonas pas pjesmarrjes në shoun televiziv "Dancing with the Stars" që u emitua në televizionin publik maqedonas.
Pas pjesmarrjes në këtë shou, pasuan edhe disa intervista për mediumet maqedonase ndër to edhe për një portal në të cilin Adelina gjër e gjatë u shpreh për jetën e saj private.
Gjatë intervistës në fjalë Adelina u pyet se a preferon ti ekspozoj të pasmet e saja me tanga në plazh? Kurse përgjigja e saj ishte se është gjë normale që të vishet me tanga dhe preferon të bajë tanga të tipit brazilian.

"Jetojmë në shekullin e 21-të dhe nuk ma merrë mendja se paraqet problem nëse dal në plazh me tanga, andaj edhe këtë verë nuk do të më mungojnë tangat" ka thënë Adelina për portalin maqedonas "Tocka" /