Monday, June 17, 2013

Ronaldo kalon pushimet me një djalë

128412

Megjithëse ka problem me qëndrimin e tij në skuadër Cristiano Ronaldo nuk është se po e vret shumë mendjen.
Ai është fotografuar teksa ka shkuar me pushime në Miami. Futbollist portugez, pa të dashurën,
Irina dhe me trupin e tij për t’u pasur zili ka qenë protagonisti absolut për objektivin e fotografëve