Monday, June 17, 2013

Hero: I vetëm qëndroi para huliganëve të Leces që mos t’i rrahin lojtarët (video)

heroIncidente të mëdha janë shënuar me të përfunduar ndeshja e barazhit për një vend në Ligën e Dytë të Italisë në futboll, në të cilën Lece luajtur në shtëpi 1:1 kundër Carpit dhe për shkak të humbjes prej 1:0 në ndeshjen e parë, mbeti në Ligën e Tretë.
Huliganët vendas menjëherë më të përfunduar ndeshja shkatërruan rrethojat e stadiumit dhe u nisën drejt zhveshtoreve duke tentuar t’i qërojnë hesapet me futbollistët të cilët nuk arritën të kthehen në Serie B.
Megjithatë, në shkallët që qojnë në zhveshtore, një pjesëtar guximtar i sigurimit qëndroj para tyre, duke u goditur në të gjitha pjesët e trupit nga huliganët, por ai nuk i lejoj që ata të arrijnë qëllimin e tyre.
Huliganët më pas u kthyen në terren, derisa të tjera jashtë tij u përleshen me policët ku disa prej tyre u lënduan, kurse u shkatërruan edhe shumë vetura