Monday, June 17, 2013

E dini se ku “Ferrari” hidhet në plehra? (foto)

128051Atje ku “leku” është sheshit çdo gjë edhe mund të hidhet në plera.
Kriza financiare e vitit 2009-2011, detyroi shumë të huaj të braktisin Dubain pasi humbën miliarda dollarë nga pasuritë e patundshme dhe u zhytën në borxhe.
Shumica e tyre që u larguan nga vendi, lanë makinat luksoze në aeroporte. Makina si, Mercedes, Ferrari, Enzo, Range Rover, Porsche apo edhe DeLorean DMC-12 u hodhën jashtë si mbeturina.
Kur vendet si ne i shohin këto pamje “shokohen” pasi një makinë si ato për ne është një ëndërrr128055   128052