Monday, June 17, 2013

Për vetëm 24 orë vera rikthehet në dimër! (Video)

Banorët e qytetit siberian Nadima janë befasuar kur në qyteti i tyre është mbuluar nga bora, vetëm një ditë pasi temperatura arriti në 30 shkallë, thekson Sky news. Pas disa ditë të temperaturave tropikale befasishëm filloi koha dimërore dhe temperatura ka zbritur gati në dy, duke detyruar njerëzit që nga ato verore të kërcejnë në veshmbathjen dimërore. Në videot amatoreske shihet rrugët dhe automjetetet në nivel të lartë borë. Gjatë dimrave tjerë në Nadime bora është e zakonshme ndërsa temperaturat nganjëherë bien edhe deri 40 shkallë minus. Por gjatë sezonës verore banorët e saj mund të kënaqen në temperatura që mesatarisht arrijnë në 20 shkallë. - See more at: http://www.lajmepress.net/per-vetem-24-ore-vera-rikthehet-ne-dimer-video/#sthash.3FcLfieO.dpuf