Monday, June 17, 2013

Zanfina tregon më shumë se ç'duhetKëngëtarja Zanfina Ismajli është e njohur për linjat perfekte të trupit. Meqë mbretërojnë ditë me diell sigurisht se ajo i ekspozon edhe më shumë ato.
E veshur me xhinse të shkurtra dhe një maice, teksa sa po rri pëqejfin e vet në një lokal në Prishtinë, Zanfina qet në pah këmbët e saj të gjata. Por derisa pozicionohet për të dal në foto, harron se po tregon më shumë se ç'duhet.
Siq shihet edhe nga foto, e pasmja e saj është në fushë, madje duke u ekspozuar edhe shenja celuliti.