Tuesday, June 18, 2013

Riberyn e Benzeman mund ti qoi në burg prostituta

Super yjet e Francës Ribery-Benzema, kanë sot gjyqin me prositutën e re, Zahia Dehar.Sot nuk përjashtohet dhe burgu, ata do të paraqiten para gjykatës. Tre vjet burgim dhe dënim i rëndë me para mund të jetë një nga verdiktet e gjyqit.Ribery dhe Benzema akuzohen se kanë paguar prositutën Dehar 18 vjeç për të bërë seks.