Sunday, June 16, 2013

Shokuese: Djaloshi 11-vjeçar e lë shtatzënë nënën e shokut tij të ngushtë!(VIDEO)

 Një ngjarje shokuese e keqtrajtimit të të miturve kësaj here vjen nga Zelanda e Re, ku të gjithë u tmerruan pas daljes së lajmit se një djalosh i moshës 11-vjeçare është bërë baba, pasi që e ka lënë shtatzënë nënën e shokut tij të ngushtë. Kjo ngjarje ka hasur në reagime të shumta duke pyetur se përse femrat nuk gjykohen për keqtrajtime seksuale dhe përdhunim ndaj të miturve.Ministrja e drejtësisë e Zelandës Re, ka njoftuar se është nisur hetimi për këtë rast duke thënë: “Kjo ngjarje është krejt ndryshe dhe shtron një pyetje mjaft të rëndësishme! Patjetër duhet konsultuar edhe me pjesëtarët tjerë të qeverisë për të vërtetuar se a duhet ndryshuar ligji, dhe të dënohen për përdhunim edhe gratë?”