Tuesday, June 18, 2013

Shqiptarja që përkujdeset për Lewandowskin e të tjerët

Eshtë Lavdije Murati, shqiptarja që kryen punën e pedikyristes te skuadra nënkampione e Evropës Burusia Dortmund. Mënyra se si Lavdija u punësua te Dortmund ishte interesante,trasnemton lokalkompass.Nëse lojtarët e Borusia Dortmund kanë problem me shputat e këmbëve, këtë problem e zgjidhjë një pedikyriste Lavdija.
“Një lojtar i Borussias ishte klient në studion e kozmetikës ku punoja unë. Ai më tha se në BVB po kërkonin dikë të këtij profesioni dhe unë u lajmërova atje ku edhe më pranuan.Përkujdeseshqiptar


m që zakonisht kur lojtarët kanë probleme me shputa, unë të bëjë punën time si ështi” tha Lavdije Murati.