Tuesday, June 18, 2013

Ndryshimi i Cristiano Ronaldos

Cristiano Ronaldo është një nga personazhet më të njohur të botës së sportit por ylli i Real Madridit në daljen e tij të fundit në plazhet e Miamit tregoi se sa shumë ka evoluuar trupi i tij.
Në fotot që përfshijnë vitet e ndryshme të karrierës së tij, 2004, 2007, 2009 dhe 2013mund të shihet ndryshimi dhe evoluimi i tij. Ylli i Real Madridit ka punuar aq shumë me fizikun e tij sa ka shtuar muskujt thuajse në çdo pjesë të trupit dhe jo më kot talenti i tij vlerësohet si një kombinim i forcës dhe fantazisë dhe rezultatin që tashmë e dinë të gjithë, në fushë vrapon, nuk lodhet kurrë por edhe shënon një “mal” me gola spektakolarë. Ky është Cristiano Ronaldo