Thursday, June 20, 2013

“Bukuroshja e futbollit” – E dashura e kujt është.. ?!

379607_513278695394022_812150098_nBruna Marquezine, kështu quhet e dashura aktuale e Neymar
Bruna, e cila më 4 gusht mbush 18 vjeçe, dhe Neymar janë njohur në muajin nëntor dhe që prej asaj kohe janë shpeshherë bashkë në daljet publike.13232
Bukuroshja është një prej aktoreve më të preferuara të telenovelave braziliane.