Tuesday, June 18, 2013

Mami dhe vajza , shikoni dallimin..


Mami dhe vajza , shikoni dallimin. Ketu hyn ajo shprehja ''ma e mire e ema se e bija'' Po te shikoni foton kjo gje vertetohet me se miri por edhe e bija eshte kukull  por e ema ben diferencen sepse per moshen qe ka ajo  eshte super e bukur :)

Mom and daughter, see the difference. Here comes the phrase'' it's good my mother's daughter that'' I see the picture of this thing with the best certified but is also the daughter but the mother doll makes the difference for that age because she is super cute :)