Monday, June 17, 2013

“Messi e Neymar, problem me Nike e Adidas”

Santos v FC Barcelona - FIFA Club World Cup Final

“Messi e Neymar, problem me Nike e Adidas”

0 Comments
Santos v FC Barcelona - FIFA Club World Cup Final
Legjenda holandeze e Barcelonës, Johan Cruyff, mendon se problemi i vetëm mes Mesit dhe Neimar mund të jetë fakti që bëjnë publicitet për kompani të ndryshme.
“Problemet nuk janë mes djemve, janë mes “Nike” dhe Adidas”. Nëse i mendon pak më thellë gjërat, mund të parashikosh probleme të mundshme, edhe pse shpresoj që gjëra të tilla të mos ndodhin. Kontratat ekzistojnë për të përballuar situata të tilla” deklaroi Cruyff.