Monday, June 17, 2013

Vendos Kamerën Për Të Filmuar Fantazma…Nuk Do Besoni Çka Zbulon! (VIDEO)

gost
Burri i cili kishte vendosur që të vendoste kamera në shtëpinë e tij për të filmuar fantazma, është habitur kur ka shikuar kamerën dhe filmimet në të. Ai në vend që të filmonte fantazma, ka kapur të dashurën e tij (28 vjeçe) duke kryer marrëdhënie me djalin e tij të mitur.
28-vjeçarja ka pranuar se ka kryer marrëdhënie seksuale me djalin e mitur, edhe pse në fillim ka thënë se ka qenë vetëm përqafim.
I mituri ka deklaruar se nuk ka qenë vetëm njëherë, por ata kanë kryer shpesh marrëdhënie me njerkën e tij, madje disa vikende i kanë kaluar bashkë në hotele. Burri nga Tansmania, Australi ka qenë në lidhje me të dashurën që prej 11 vitesh


SHIKO VIDEON ME POSHTE