Tuesday, June 18, 2013

Ermal Mamaqi përqafon Elvana Gjatën, po Ami ku është? (FOTO)


Që të dy janë personazhe shumë të njohur e të dashur për publikun shqiptar, dhe si te tille, gjatë një ecje në rrugë Ermali i ka hedhur dorën mbishpatulla Elvanës, mirëpo kjo nuk është mirëpritur shumë nga fansat dhe menjëherë kanë nisur dyshimet. Në komente nga njerëz të ndryshëm në internet ka vetëm një pyetje të përbashkët: “Po Ami ku është?”, citon kombetare. Nuk dihet nëse dyshja e kolegëve janë fotografuar gjatë ndonjë koncerti në fushatë elektorale apo janë fotografuar gjatë kohës që kanë qenë duke bërë një shëtitje miqësore mes tyre.