Wednesday, June 19, 2013

Sandalet “me bar”, trend i kësaj vere

Sandalet e prezantuar nga kompania Firebox, kanë një shtrese me bar artificial, e cila ju jep ndjenjën e ecjes nëpër një livadh me bar të butë.
Këto sandale, të cilat u dedikohen posaçërisht personave që jetojnë në qytet, që ‘lakmojnë’ natyrën, gjenden në versionet për meshkuj dhe femra dhe kushtojnë diku rreth 33 euro.
Atyre të cilëve ky çmim u duket i lartë, munden gjithmonë të dalin në ndonjë park e të ecin zbathur nëpër bar, mirëpo me kushtin që mos të ketë tabelë e cila paralajmëron që është e ndaluar ecja nëpër hapësirat e gjelbra.