Friday, June 14, 2013

Linda i bën konkurrencë Shkëndijes? (Foto)

lin1
Këngëtarja Linda Halimi duket të jetë shumë e kënaqur me trupin e saj, saqë kohëve të fundit e ekspozon vazhdimisht përmes fotografive.
Krijuesja e hitit “Të dua vër8” ka larguar kilogramët e tepërt dhe e ka bërë trupin me linja të dëshirueshme.
Në rrjetet sociale, ajo vazhdon të publikojë fotografi që vënë në pah vijën e saj trupore…lin2