Wednesday, June 12, 2013

Perdh unohet adoloshentja 17 vjecare, nga 7 djem ne plazh..


Një 17-vjeçare adoleshente u përdh unua në plazh nga një grup të djemve të përbërë nga 7 anëtarë.

Ishin të pushuesve të cilët kanë dëgjuar britmat dhe kanë njoftuar menjëherë policinë  ,e cila  mbërriti në vendngjarje në një kohë rekord dhe arrestoi të gjithë.Vajza kishte vetëm njërin na cunat  dëshirë,  por të gjithë ata e  sulmuan   pa e permbajtur  veten . Shi ok ni vi djon amatore me poste.