Tuesday, February 26, 2013

12 vjeçari vodhi 5 mijë euro dhe të gjitha i shpenzoi për prostituta (Video)

12vjecari 300x225 12 vjeçari vodhi 5 mijë euro dhe të gjitha i shpenzoi për prostituta (Video) 12 vjeçari rus Artrijom iku nga shtëpia dhe tërë fundjavën e kaloi me miqtë dhe prostituta, paratë i ka siguruar duke grabitur dyqane dhe kalimtarë. Do të ishte normale nëse ndonjë fëmijë vjedhë para për të blerë ndonjë lodër ose ndonjë pajisje elektronike, por të gjitha paratë i vodhi vetëm e vetëm që të kenë para për tu argëtuar me prostituta. “Kur i mlodha paratë u ktheva me taksi në qytet, i lajmërova shokut tim dhe i thash se tani kam para dhe mund të argëtohemi.Telefonuam prostituta dhe sëbashku shkuam në saunë,” u lavdërua i mituri. Gjithçka mori fund kur vëllai i tij e informoi policinë.Ai tashmë është vendosur në shtëpi për të mitur