Monday, February 25, 2013

Big Brother 3 Dit qe ka filluar? Por Shikoni Se Cfar Ndodhi Sot (Video)

yyyy

Pasi ka fituar “Big Brother Albania 5”, Arbri ka dal dhe ka festuar fitoren me simpatinë e tij Gertën.
Arbër Zeka, siç thonë mediat e Tiranës, ka kaluar mbrëmjen me vajzën që ia nisi ta ngacmojë kur ishte brenda në shtëpi.
Edhe pse gjatë lojës në BBA thanë se ata patën një simpati dhe se ai ja kishte kënduar një këngë
Gertës kur ajo kishte dalë, megjithatë Arbri nuk e ka harruar atë.

Për Arbrin thuhet po ashtu se po kalon net të tëra pa gjumë pasi ka fituar BBA-në.