Tuesday, February 26, 2013

Çiljeta, fotot e para në publik me djalin

bbff5531-2cf2-4de2-8e45-2130417aafb3---0- I vogli i këngëtares ka tipare të theksuara dhe siç thonë të afërmit e familjes, i ngjan shumë të atit Tomaso. Të dy prindërit e rinj janë shumë entuziastë për këtë fëmijë dhe po i shijojnë pa fund muajt e parë si prindër… Çiljeta, ngado shprehet se është duke jetuar momentet më të bukura të jetës së saj.Ndërkohë që, Tomaso e shoqëron ngado Çiljetën, e cila, siç shihet qartë në foto ka edhe vëmendjen e nënës së saj. Nga sa kemi mësuar, Tomaso ka asistuar në lindjen e Fernandos dhe është shumë krenar që ai (i biri) i ngjan më shumë atij. Gjatë javës së shkuar Fernando është regjistruar në gjendjen civile dhe nga burime mësohet se mban mbiemrin e të atit.