Tuesday, February 26, 2013

Muskujt e gjyshit që çmendën internetin!(FOTO)

cra-1-300x298
Ka befasuar gjithë botën e internetit fotografia e një 60 vjeçari,. i cili me muskujt e tij, ka “çmendur” gjithkënd!Padyshim që në shikim të parë, muskujt e tij do ti kishte zili dhe një djalë 20 vjeç, e aq më shumë ata të cilët e kalojnë gjithë ditën në palestër!Fotografia në fjalë, u publikua nga një profili me emirin CrazyDrummer, që mbas publikimit të tyre u bënë foto më të famshme në botën e internetit.