Wednesday, February 27, 2013

Një sfilatë ndryshe nga të tjerat

Prezantimi i koleksionit “Plus size Fall-Winter 2013” ka nxjerrë në një nga pasarelat e Sao Paolos (Brazil) modele larg atyre që shohim në sfilatat e zakonshme. Brazili njihet për femrat e bukura, dy prej të cilave kanë famë ndërkombëtare në fushën e modës, Alesandra Ambrosio dhe Gisel Bundchen, por kësaj radhe në pasarelë kanë zbritur femra me forma të bollshme dhe mbi peshë. Koleksioni që ato reklamuan përfshinte veshje mbrëmjeje, fustane nusërie, rroba banje dhe veshje intime. Disa mund të mos e pëlqejnë këtë lloj shou, por në fund të fundit, edhe femrat me përmasa XL kanë nevojë të ndjekin tendencat e modës dhe të vishen sipas saj.