Sunday, February 24, 2013

A e dini se Pepsi përmban kimikate nga foshnjet e abortuara?

pepsi A e dini se Pepsi përmban kimikate nga foshnjet e abortuara?Kompania Pepsi e mori “bekimin” e presidentit amerikan Barak Obama për të vazhduar shërbimet e kompanisë “PepciCo”, e cila prodhon kimikate për të përmirësuar shijen dhe aromën e pijes, të cilat i krijojnë nga indet e fetuseve të abortuara.
Ky akt mizor u zbulua në vitin 2011 nga grupi joprofitabil „Children of God for Life“, (CGL), zbulim i cili beri bujë në të gjithë botën me greva dhe bojkotime të Pepsi prodhimeve.
Disa muaj më vonë, aksionerët e Pepsi kan paraqitur një rezolutë, e cila i mundëson kompanisë që të miratojnë një politikë të korporatave që njeh të drejtat e njeriut dhe prezanton standardet etike që nuk përfshijnë përdorimin e fetuseve të abortuara.Megjithatë, administrata e presidentit Obama e mbylli këtë propozim, duke mar vendimin për të lejuar Pepsi, të përdorë foshnja të abortuara, për të përmirësuar shijen e pijes.
Fakti se Pepsi përdor këto metoda, është dëshmi e sjelljes së pahishme, akt mizor ndaj njerëzimit dhe injorimi i çështjeve themelore etike dhe morale që kjo komapni fillimisht kishte planifikuar.
Pra duhet të jeni në dijeni se cka jeni duke konsumuar.!!!