Sunday, February 24, 2013

Ndërtesa më e lartë në botë do të ndërtohet në Arabinë Saudite (video)

kulla1 300x225 Ndërtesa më e lartë në botë do të ndërtohet në Arabinë Saudite (video) Ndërtesa më e lartë në botë do të ndërtohet nga një kompani e Londrës dhe do të jetë e gjatë një kilometër kurse do të ndërtohet në Arabinë Saudite. I tërë projekti do te kushtoje 1.2 milion dollarë dhe kjo kompani ka pervoje në kësi ndërtimi duke e ndërtuar Shardin e Londrës.Projekt pritet të kompletohet për pesë vjet dhe në mbrendësi do të ketë hotel zyra etj Ndërtesa do te jete 170m më e gjatë se ndertesa me e madhe në botë Burxh Kalifa në Dubai.Kjo ndërtesë do të quhet ”Kulla e mbretit” dhe eshte vizioni i princit Al Valed Bin Talala.