Thursday, February 28, 2013

Tuna, stilistin e saj edhe badiguard


Këngëtarja Altuna Sejdiu, e cila çdo të diel mbrëma befason me dukjen e saj, ka vendosur si duket t’i provojë në një farë mënyre edhe bashkëpunëtorët e saj.Por, ditë më parë, kur ajo ishte e ftuar në “Zonë e Lirë’, e kishte mohuar me një të qeshur se kishte diçka më tepër me stilistin e saj, Niko Komani.
Dhe tani ne shohim, sipas kësaj fotoje, që përveçse stilisti nga Tirana e këshillon të duket trendi, Tuna e merr atë edhe si badiguard ngado ku është, siç e shihni edhe këtu në këtë disko, që sapo është hapur në Tiranë, kukanë qenë bashkë