Sunday, February 3, 2013

Eminem: Admiroj repin e Gold AG


Eminem në një intervistë të fundit për TV Liria të Prizrenit, ndër të tjerat ka folur edhe për admirimin që ka për reperin nga Presheva – Gold AG. Eminem ka folur për jetën e tij private, për muzikën albumet etj, po smmundi ta anashkalojë as Reperin e madh Shqiptar, që ka shumë fansa, GoldAG. “Ai njeri nuk është normal. Të bësh diss për çdogjë që ndodh, edhe nëse nuk është aq për diss, po të nxjerrësh tekst për diss aq mirë, vetëm një reper si ai di ta bëj” – deklaroi Eminem. “Më pëlqejnë edhe bitat. Janë disi orientale apo tallava, po kjo e bën muzikën e tij edhe më të bukur. Shpresoj që një ditë ta takoj, dhe poashtu shpresoj të mos marri diss për këtë deklaratë heheeeheh” – përfundoi Eminem