Friday, February 1, 2013

Justin Timberlake, rekord me këngën e re (VIDEO)


Këngëtari i famshëm, JustinTimberlake, ka thyer rekordinduke hyrë në historinë e top listave amerikane, me këngën e tij “Suit & Tie”.
Ky hit është publikuar në 14 Janar dhe ka pasur jehonë të madhe, duke u dëgjuar në plot 6045 radio, që javën e parë të publikimit, citon albeu.
Justin, ka thyer rekordin që më parë është mbajtur nga Lady Gaga, me këngën “Born this way” të dëgjuar në 4602 radio.
Ylli amerikan po bashkëpunon me Timberland, për të nxjerrë albumin e tij të tretë, në karrierrën e tij të suksesshme.