Sunday, February 3, 2013

E ka futur iPhonen ne..... ?? - VIDEO

Kesaj bukuroshes i ka humbur iPhone? E dini ku e ka iPhonen ?

a)iPhonen e ka harruar ne market
 b)iPhonen e ka futur ne gjinje
 c)Me iPhone eshte duke e xhiruar kete video, dhe ka harruar per nje gje te tille.