Sunday, February 3, 2013

Aksidenti Që Lë Me Këmbe Hapur Prezantuesen Dhe Lë Pa Mend Teleshikuesit! (VIDEO)

Prezantuesja-300x180

Janë nga ato momente kur, fjalët mbeten fjalë…
Një prezantuese shumë e njohur në Spanjë, pësoi një aksident shumë se ksi!Prezantuesja bionde , ishte ulur në karrigen e saj dhe ruante me shumë kujdes, të… brendshmet e saj!
Por, u desh vetëm një moment me “ndihmën” e bashkëpunëtorit të saj dhe… të shfaqeshin të brendshmet e bardha.
Sigurisht, si kameramanët po dhe teleshikuesit shtangën, por eh, sidoqoftë u pëlqeu!
Shikoni Vi e don