Thursday, February 28, 2013

Ja çfarë fotografie bën Rita Ora

rita serish Shqiptarja me origjinë nga Kosova dhe e rritur në Britaninë e Madhe Rita Ora duket se nuk e ka ndërmend të ndalojë së eksperimentuari me veshje të ndryshme. Këtë herë është fotografuar ndërsa i ka shtuar imazhit të saj edhe një palë mustaqe për të krijuar një portret mes një femre dhe një mashkulli. Vetëm një ditë më parë Rita ishte prezente në median rozë për shkak të performancës së saj në javën e modës në Paris.