Saturday, February 2, 2013

Çudia! Mësuesja 23-vjeçare ndjehej super seksi… e dini c’bëri?


Padyshim që ju do thoni se do të krijonte një ose më shumë lidhe për të shuar epshin e saj. Por në fakt, është vërtet e çuditshme pasi mësuesja e matematikës, 23-vjeçarja Carly McKinney jo që nuk bëri atë që ju mendoni, por u fotografua lakuriq dhe i publikoi fotografitë e saj në Twitter!
Po, po, nuk bëri atë që ju menduat!Kështu 23-vjeçarja padyshim që pas publikimit të fotografive shumë provokuese u largua menjëherë nga detyra, madje ajo e teproi duke u tallur dhe me përdorimin e lëndëve narkotike në shkollën e saj.
Carly McKinney jepte mësim në Overland High School në Aurora të Colorado-s!