Monday, June 3, 2013

Britney Spears me jastëk në aeroportBritney Spears shëtit nëpër aeroport me jastëk në dorë. Këngëtarja 31-vjeçare është fotografuar së bashku me mbesën e saj 4-vjecare, Maggie, ku dukej në fytyrë e rraskapitur dhe pa make-up.