Saturday, June 8, 2013

Cisse: Jam mysliman, nuk e dua fanellën e re

Cisse është shumë i vendosur, ku e ka refuzuar fanellën e re
Sulmuesi senegalez Ai Papis Cisse është shumë i vendosur, ku e ka refuzuar fanellën e re të Newcastle e cila do të jetë me reklamën e bankës “Wonga”. Ai është i bindur në vendimin e tij pasi që ka thënë se kjo gjë është kundër rregullave të fesë së tij.

“Nuk do e mbajë këtë fanellë, unë jam musliman dhe kjo gjë është kundër rregullave të fesë. Sipas ligjit të Sheriatit, kredia nuk lejohet dhe unë nuk do të jem ai që do ta bëjë këtë fanellë ” tha Cisse. Klubi pritet së shpejti ta shqyrtoi kërkesën e Cisse.