Sunday, June 2, 2013

Njeriu i Lidhur me zingjir ne Afganistan (Foto)


Kur të shihni fotografitë e njerëzve të lidhur me zinxhir, që mbijetojnë me nga një copë bukë dhe ujë pranë vetes, do të mendoni se bëhet fjalë për të burgosur që janë të dënuar për ndonjë krim të rëndë. Mirëpo, këta nuk janë kriminelë, por janë shembull i rehabilitimit në mënyrën afganistanase.