Sunday, June 2, 2013

Sanchez i shpeton vdekjes

sanchez1

Alexis Sanchez i ka shpëtuar një aksidentë të rëndë trafiku. Ylli i Barcelonës është përfshirë në një aksident me veturën e tij. Sanchez thuhet se ka shpëtuar për mrekulli pasi që vetura e tij është shkatërruar por që ai ka patur fat duke shpëtuar me vetëm lëndime të lehta.
Sanchez thuhet se e ka humbur drejtimin me veturën e tij Audi A8 duke dalur nga rruga. Gjendja e tij tani është stabile dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë lëndim serioz.