Friday, June 7, 2013

Vajzat nga Prishtina i cmendit fare djemt, shikoni cfar kercimi provokues..


Ne nje party ne natyre ne Prishtine  ishin mledhur qindra te rinj dhe te reja , por diferencen aty e bene disa vajza qe me kecimin e tyre provokues i cmenden fare djemte ne party. Sidomos 2 nga vajzat i luajten mendsh djemte jo vetem me kercimin super provokues por edhe me veshjet e tyre qe tregonin  ma se miri format e trupit te tyre natyrisht bo mbe fare. Ndi eqni  me poe shte super  vi !edon  me kercimin e tyre marramendes